donderdag 11 juni 2020


27 september 2020

Er zijn best veel ontwikkelingen in de afgelopen maanden geweest en we zijn daardoor een beetje de blog vergeten. Hier weer even een update.

De warme zomer heeft er gelukkig niet toe geleid dat er weinig is gequilt, integendeel. Veel mensen hebben ook ten gevolge van de RIVM maatregelen de draad weer opgepakt en aan de slag gegaan. Anderen hebben UFO's afgerond. Velen vonden de weg naar Kethel en daar zijn wij uiteraard heel blij mee.

De inloopbee's worden goed bezocht en velen zijn blij er samen met vriendinnen weer lekker uit te zijn. Inmiddels hebben we iedere twee weken een bee op de donderdagavond en 2 op vrijdag. Na de Workshop Singer Feather Weight van 26 september hebben we zelfs een eerste FW Bee gepland op zaterdag 17 oktober a.s. Voor alle bee's blijft gelden: vooraf aanmelden i.v.m. de beperkte ruimte door de RIVM maatregelen. Onze vaste bezoekers ervaren dit trouwens als plezierig.

Er zijn weer nieuwe patronen gemaakt, waarbij Natasja en Henny gelukkig een handje helpen. Zo is daar een project Zomermandjes, waarbij gedurende 3 maanden de groep 3 keer bij elkaar komt om die quilt te maken (en thuis af te werken).

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1-857x1024.png
Zomermandjes

Binnenkort komt er nog iets nieuws aan en we zijn ervan overtuigd dat velen hiermee graag aan de slag willen gaan.

Op 26 september is in onze Workshopruimte door Francis Gortmaker van Het Singerwinkeltje uit Purmerend een superleuke dag gehouden met 10 enthousiaste eigenaressen van een Feather Weight Singertje. Zeker 6 dames moesten op een wachtlijst worden geplaatst, maar niet getreurd! Binnenkort zal Francis opnieuw bij ons zijn om ook die dames te helpen bij hun onderhoud en gebruik van de machine.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-768x1024.png
Onderhoud en gebruik





Zelf ben ik zo enthousiast geworden dat ik sinds gisteren de trotse eigenaresse ben van dit machientje!

Verder zijn we druk doende om de Kerst Mistery dagen voor te bereiden. Wegens overweldigende belangstelling hebben we op 11, 12 en 13 december bijeenkomsten, die alle VOL zijn.

De beurzen zijn dit jaar alle niet doorgegaan, maar de Textielbeurs in Den Bosch zal in november DIGITAAL worden opgezet. Ook wij willen daaraan meedoen. We zullen jullie binnenkort op de hoogte brengen hoe je hieraan kunt deelnemen.

Lieve groeten

Monique en Leen











11 juni 2020


Open
Hoera..we zijn alweer een paar weken open en klanten weten ons gelukkig weer te vinden. De inloopbee's worden weer gezellig bezocht. Wanneer je wilt meedoen is het vanaf nu wel noodzakelijk om even te reserveren , want we kunnen maar een beperkt aantal klanten tegelijk in onze 1,5 meter proof workshopruimte kwijt. Deze is een beetje verbouwd, maar wij denken nog even gezellig , hoor .

Ook is er weer veel animo voor workshops en vriendinnendagen. De aanmeldingen komen binnen ...zelfs al voor onze kerstmysterie !
Er worden weer nieuwe projecten uitgedacht , patronen getekend en voorbeelden gemaakt. Het denkhoofd staat nooit stil en ideeën zijn er meer dan zat.

Onze oude kat (19 jaar alweer... ) komt graag even gedag zeggen als er klanten zijn en menigeen hoorde hem al miauwen voor de deur...hij wil ook klanten begroeten en heeft graag een aai over zijn bolletje.
Omdat er weinig mensen op vakantie lijken te gaan, worden er wat extra workshops ingepland...lekker weer samen quilten. Kijk daarvoor regelmatig op onze agenda
Ook is er een nieuwe extra bee gestart , om de week op vrijdagmiddag van 13.30-16.00 uur...reserveren via mail of telefoon (eerstvolgende datum 19 juni ). Zo kunnen we met kleinere groepen toch doorgaan en iedereen de kans geven om gezellig aan te schuiven.
Het blijft ook mogelijk om te appen, bellen, mailen met vragen of een bestelling plaatsen die je wilt laten verzenden. Bij ons is (bijna) alles mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten